PLAĆANJE

Vašu narudžbu možete platiti jednokratno, do 6 rata kreditnim karticama, po primitku pošiljke ili uplatom virmanom.

1. Pouzećem - plaćanje gotovinom po primitku pošiljke:

Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom.

Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

2. Plaćanje karticama:

Plaćanje u WebShop online trgovini je moguće izvršiti:

  • • PBZ Card Premium Visa, Visa, MasterCard, Diners i Maestro debitnom karticom, jednokratno

Obročno plaćanje u WebShop online trgovini moguće je izvršiti sljedećim kreditnim karticama:

  • • PBZ Card Premium Visa karticama do 6 rata, minimalni iznos 66,36 EUR (500,00 kn).
  • • MasterCard karticom ZABA do 6 rata, minimalni iznos 66,36 EUR (500,00 kn).
  • • Visa ZABA karticom do 6 rata, minimalni iznos 66,36 EUR (500,00 kn).

Plaćanje na našim web stranicama je sigurno! Koristimo T-Com Pay Way koja primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla). Sama transakcija odvija se između banke i kartičara, mi nemamo uvida u Vaše brojeve kartica i u broj rata koji unosite. Broj rata upisat ćete nakon što upišete broj kartice, točno ispod broja kartice.

3. Opća uplatnica / virman / e-banking

Na odabranu e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili uplatom putem banke, pošte ili Fine.
Vaše narudžba će biti obrađena i poslana nakon evidentiranja uplate.