Select Page

Iza nas je još jedna (za mnoge teška) školska godina u kojoj je, uz znanje, bilo bitno i služiti se naprednim tehnologijama. Sad je vrijeme za opuštanje uz tablete, slušalice i vožnju romobilom

 

Postoji li bolji način za opuštanje od odlaska u prirodu, na more, na plažu, u šumu, u planine, na rafting na rijeku, vožnju biciklom… Posljednji dan školske godine za djecu je poseban dan, a za sav trud tijekom deset mjeseci djecu treba i nagraditi.

Djeci sigurno više nije nimalo stalo do tableta jer su tijekom školske godine morali na tabletnim računalima pisati testove, računati ili crtati, iako će im tablet dobro doći i tijekom ljeta za gledanje Netflixa, HBO kanala… Ljeto je pravo vrijeme za pogledati sve one super serije i filmove koji su propušteni tijekom godine.

 

 

Uz meanIT Tablet X10 s ekranom od 10,1 inča, koliko nudi i drugi model meanIT Tablet X20, višesatno gledanje video sadržaja bit će jako ugodno. Ugrađene su baterije od 4500 mAh odnosno 5000 mAh. Oba modela tableta podržavaju rad sa SIM karticom pa na plažu možete krenuti sigurni da vas ništa neće ometati u gledanju. Ne morate vaditi svoju SIM karticu iz pametnog telefona nego za nekoliko desetaka kuna na kiosku kupite novu SIM karticu, aktivirajte podatkovni paket i uživajte u satima i satima koji su vam sada dostupni.

Kako bi uživanje u filmovima bilo što ugodnije bit će vam potrebne i dobre slušalice. Za stotinjak kuna možete kupiti odlične bežične slušalice meanIT. Trebate samo odlučiti želite li crni model meanIT stereo slušalice TWS B100 koje dolaze s kutijom za punjenje na kojoj se nalazi mali ekran na kojem se prikazuje postotak napunjenosti baterije.

 

 

Slušalice pružaju odličan i kvalitetan zvuk, s primjetnim basom te dobrim zvukom srednjih i visokih tonova, a bežično se spajaju s pametnim telefonima, tabletima, računalima, televizorima. Želite li nešto drugačiji dizajn onda odaberite bijele meanIT stereo slušalice TWS B50 čije postolje za punjenje i nošenje slušalica omogućava do 4 punjenja slušalica.

Ovisno o postavljenoj glasnoći, ove slušalice TWS B50 omogućuju slušanje glazbe ili telefonske razgovore do 4,5 sati bez punjenja. Kad se baterija potroši, slušalice smjestite u zaštitno postolje i ubrzo će se ponovo napuniti. Li-ion baterija pojedine slušalice kapaciteta je 40 mAh dok je kapacitet Li-ion baterije postolja za punjenje 300 mAh.

Do plaže se možete odvesti s električnim romobilom meanIT L1 sa 6,5-inčnim kotačima, a romobil se bežično može povezati s pametnim telefonom. Ugrađena je baterija velikog kapaciteta od 7,5 Ah s odličnom autonomijom, a na LCD ekranu možete pratiti informacije o vožnji.

 

 

Romobil pokreće električni motor snage 250 W, a s jednim punjenjem baterija omogućuje prelazak do 15 kilometara. To će vam biti dovoljno za nekoliko odlazaka do plaže, do prijatelja, a romobil možete i napuniti na bilo kojem mjestu na kojem naiđete na utičnicu. Vjerojatno i u kafiću.

Za malo veću djecu u ponudi je meanIT romobil L10 koji, kako mu i oznaka kaže, ima 10-inčne kotače. Ovo je električni romobil koji postiže 25 km/h, a s jednim punjenjem baterije prelazi do 30 kilometara. Naravno, brzina i autonomija ovise o masi vozača, stilu vožnje, učestalosti kretanja ili kočenja, konfiguraciji ceste, nagibu, vanjskoj temperaturi, vjetru te performanse mogu odstupati od navedenih vrijednosti.

Naravno, pripazite kako vozite romobil, pripazite na neravnine na stazama, nemojte se brzo voziti pored pješaka, a uzbrdice je najbolje prošetati guranjem romobila kako biste ne samo produžili autonomiju nego i čuvali okoliš jer je u takvim situacijama potrošnja električne energije daleko veća nego kad se vozite po ravnoj dionici.

 

meanIT L10 romobil i meanIT L1 romobil

Pin It on Pinterest

Share This