Select Page

O Valentinovu se već sve zna, ali uvijek je problem pronaći dobar i zanimljiv poklon. Ne morate više tražiti, pronašli smo tri idealna poklona za nju

 

Iako bismo svaki dan trebali poklanjati, postoji jedan dan u godini kad je to obavezno – Valentinovo. Priču o Valentinovu već smo vam ispričali pa ako ste ju zaboravili vrijeme je da se podsjetite i ispričate ju svojoj ljepšoj polovici.

Nakon što ju zadivite svojim znanjem, vrijeme je za poklon. Mnogi se muče što pokloniti dragoj osobi za Valentinovo. Pri tome mnogi paze i da poklon bude koristan, a ne samo lijep. Mi smo pronašli tri uređaja između kojih ćete sigurno vrlo lako odabrati jedan.

Apsolutni favorit ovogodišnjeg dana zaljubljenih svakako je meanIT Smartwatch M30 Lady. Hit pametni telefon namijenjen ženama izgleda poput svevremenskog klasika. Njegove linije sigurno neće zastarjeti niti za godinu dana, a kada u 2023. godini za Valentinovo bude poklanjali novi poklon, sigurno će nas zapešću najdraže biti M30 Lady. Uvjeravamo vas da ga neće skidati s ruke. Stalno će vas podsjećati na vas.

 

meanIT Smartwatch M30 Lady

meanIT Smartwatch M30 Lady

 

I sam sat je izuzetno pametan te podsjeća vlasnika na puno toga – uz prikaz podsjetnika upozorit će vlasnicu i da je vrijeme za šetnju, ukoliko predugo sjedi. Može upozoriti i na nedostatak tekućine. Vlasnica će znati i koliko su njezine prijateljice taj dan potrošile kalorija te rezultate usporediti sa svojim koracima i izgorenim kalorijama.

M30 Lady omogućuje i prikaz imena pozivatelja na ekranu od 1,3 inča, promjera 43 mm, a na satu se može vrlo lako mijenjati i narukvica. Na ekran sata moguće je postaviti različite početne slike satova, ali i bilo koju fotografiju. Možda i vaša zajednička fotografija završi na početnom ekranu. Ili njezine nove cipele!

 

meanIT Smartwatch M9 se može koristiti za više različitih sportova

 

Ukoliko želite dragu osobu iznenaditi s poklonom kakav biste i sami poželjeli, onda će meanIT Smartwatch M9 Sport biti idealan. Oboje možete imati isti model sata, ali različite narukvice. Dakle, ako dragoj osobi kupite ovaj model i poželite ga i sami ponekad pronosati na ruci, moći ćete to učiniti vrlo jednostavno – u pakiranju dolaze dvije narukvice, crna i crvena (watermelon red). Za vas je crna, za nju u boji lubenice. Sat je vodootporan, nudi multisport podršku za razne sportove, prikazuje informacije o dolaznim pozivima i porukama itd.

Za one koji vole pametne narukvice idealna je meanIT Smartwatch M15. I uz ovaj ćete model u pakiranju dobiti dvije narukvice, dakle jedna je gratis. Crna i crvena silikonska narukvica idealne su za dugo nošenje, ali i spavanje kako biste ujutro na pametnom satu, u mobilnoj aplikaciji, provjerili kako ste spavali. Mirno, nemirno, jeste li imali dubok san…

 

 

Kao svi modeli pametnih narukvica i pametnih satova iz meanIT-a, i M15 prati svaki vaš korak te ga bilježi i zbraja kako biste znali koliko ste ih svaki dan napravili. Omogućuje i uobičajeno za meanIT uređaje i mjerenja broja otkucaja srca, a sve prati odlična baterija koja će na svim ovim uređajima omogućiti trajanje od više dana. I odličnu vidljivost na direktnom svjetlu, što je također vrlo bitno. Kao što vam je vaša draga bitna, i po danu i po noći.

Pin It on Pinterest

Share This