Select Page

Globalni tehnološki divovi ove su godine usredotočeni na bežične slušalice, a već je ostvaren rast prodaje od 22 posto

 

33 milijuna bežičnih slušalica prodano je u cijelom svijetu u trećem kvartalu 2019. godine, u periodu od srpnja do kraja rujna. Slušalice se odlično prodaju i u Hrvatskoj te je sve više korisnika koji nose malene bežične slušalice u uhu dok se šetaju, idu na posao, bave sportom ili voze različitim sredstvima prijevoza.

Do kraja ove godine tržište bi trebalo doseći čak 120 milijuna komada, a strategije velikih tehnoloških divova usredotočene su sve više na glas i glasovnu komunikaciju. Tako se uz dva glavna trenda u ovoj godini, 5G i AI (umjetnu inteligenciju) sve više ističe i glas. Vidjeli smo to i na ovogodišnjem IFA sajmu potrošačke elektronike u Berlinu.

 

 

Na ovom tržištu je Apple vodeća tvrtka s udjelom od čak 45 posto u posljednjem kvartalu, ali ne drže više tako čvrsto svoju poziciju jer su u prethodnom kvartalu imali udio od 53 posto. Slijedi Xiaomi s 9 posto udjela (uz skok s četvrtog mjesta na drugo), Samsung na trećem mjestu ima 6 posto (pali su s drugog mjesta), dok preostalih 40 posto čine JBL, Beats, Amoi, QCY, Skullcandy, Jlab, Jabra i još neki brandovi.

Za očekivati je da će se prodaja bežičnih slušalica znatno povećati krajem ovog mjeseca jer 29. studenog slijedi Black Friday odnosno Crni petak koji će povećati prodaju do neslućenih razmjera, a tri dana kasnije slijedi i Cyber Monday (2. prosinca 2019.) s fokusom na prodaji preko interneta.

Tijekom Crnog petka moći ćete dobro profitirati i ako odaberete meanIT pametne telefone – uz meanIT Smartphone C2 na poklon ćete dobiti power bank 5200 mAh i zvučnik te zaštitnu silikonsku masku dok uz Smartphone C22 dolaze gratis meanIT Smart Watch M6 pametna narukvica i zaštitna silikonska maska.

 

 

Vratimo se na nosive uređaje. meanIT Bežična stereo slušalica TWS B20 pravo je iznenađenje na tržištu jer dolazi s postoljem za nošenje i istovremeno punjenje slušalica dok se ne koriste. Postolje s ugrađenom punjivom baterijom omogućuje do pet punjenja slušalica pa ako idete u školu i želite da vam pri povratku slušalice budu napunjene, to ćete i dobiti na praktičan način.

Slušalice TWS B20 imaju kvalitetan stereo zvuk, vrlo malu potrošnju dok su bežično preko Bluetootha 5.0 povezane na pametni telefon te omogućuju do 5 sati razgovora i 5 sati slušanja glazbe. Sad je prava prilika za kupnju modernih, praktičnih, komfornih i cool slušalica.

 

Pin It on Pinterest

Share This