Select Page

Bluetooth zvučnici se mogu spojiti na pametni telefon, ali mogu funkcionirati i samostalno, zahvaljujući utoru za microSD kartice

 

Glavna svrha Bluetooth zvučnika je zabava, ali ne treba zanemariti niti informiranje slušanjem radijskog programa te poslovne sastanke na kojima će zvuk biti razgovjetniji, glasniji i pristupačniji ako se u jednoj prostoriji nalazi više osoba. Određeni modeli Bluetooth zvučnika mogu se i putem kabela spojiti na računalo putem kojeg obavljamo video pozive, što mnogi niti ne znaju.

Dakle, kupnjom Bluetooth zvučnika dobit ćemo uređaj iskoristiv u različitim situacijama. S njim ljeti možemo ići na plažu, zabavljat će ekipu u parku ili na privatnom tulumu, a postoje i modeli koji tijekom reprodukcije glazbe omogućuju korištenje mikrofona te tako postaju pravi karaoke uređaji.

Pronašli smo model Bluetooth zvučnika koji je istovremeno i punjač. MeanIT prijenosni punjač Power Bank 5200 mAh i BT zvučnik s dodatnim kabelima omogućuje reprodukciju glazbe u pokretu ili na bilo kojem drugom mjestu, omogućuje dug radni vijek, bateriju velikog kapaciteta od 5200 mAh i visoke izlazne učinkovitosti, a u pakiranju ćete gratis dobiti trostruki kabel za punjenje.

Mala masa i mala veličina te moderan dizajn prikladni su za punjenje smartphone uređaja, PSP, MID, MP3, GPS, mobitela itd. I ono što je također bitno – siguran je i intuitivan te jednostavan za upotrebu.

 

 

Ugrađenu bateriju i pojačalo ima meanIT zvučnik FN25 u crnoj boji, u obliku hamburgera. Uz 3,5 mm konektor moguće je povezivanje u seriju više zvučnika za jedinstveni glazbeni doživljaj. Otvaranjem zvučnika do punog izražaja dolazi rezonantna membrana za duboke tonove. MeanIT-ov zvučnik idealan je mobilne telefone, PC računala, laptope i MP3 playere, a omogućuje podešavanje glasnoće. Baterija zvučnika puni se uz USB kabel za punjenje.

 

 

Pravo, ugodno iznenađenje priuštit će vam bežični zvučnik meanIT mini Hi-Fi B2 koji se s drugim uređajima spaja preko Bluetootha i audio kabela od 3,5 mm koji ćete dobiti u pakiranju. Veliki plus je utor za microSD memorijsku karticu tako da zvučnik potpuno samostalno možete koristiti, čak i bez spojenog pametnog telefona. Na taj način štedite bateriju mobitela, a u zvučnik je ugrađena baterija od 2200 mAh.

Uz drveni dizajn koji će vas osvojiti na prvi pogled, a osjetit ćete to i kad zvučnik uzmete u ruku jer je mase 992 grama, izlazna snaga od 7 W također je detalj s kojim se drugi zvučnici na tržištu ne mogu baš mjeriti niti natjecati. Ugrađeni zvučnik promjera je 3 inča, a uz FM radio ima i sat s budilicom.

 

 

S Bluetooth zvučnicima možete obavljati i telefonske razgovore, a ne samo slušati glazbu. Bežični zvučnik meanIT mini Hi-Fi B3 ima dva zvučnika po 5 W (aktivni zvučnici), ima pasivni subwoofer, FM radio te audio ulaz od 3,5 mm. Ima i utor za microSD karticu. Baterija je kapaciteta 1200 mAh, a oduševit će vas i dizajn te trakica koja omogućuje lakše prenošenje. Tekstilni uzorak materijala ugodan je pod prstima te će uklopiti i uz vaš namještaj, bilo kod kuće ili u uredu.

 

meanIT bežični zvučnik mini Hi-Fi B3

 

Bežični zvučnik meanIT B1 je prenosiv i jednostavan za smještaj na bilo koju poziciju. Praktički vam može stati i u džep jakne, možete ga nositi u ruci jer mu je masa samo 195 grama, dok se vozite na biciklu te na radnom stolu u uredu ili kod kuće. Ugrađena baterija kapaciteta 400 mAh omogućuje oko 4 sata rada (uz 75% jačine zvuka), zvučnik je snage 3 W, ima ugrađen i subwoofer za kvalitetniji zvuk.

 

MeanIT bežični zvučnik B1

Pin It on Pinterest

Share This