Select Page

Školarci odbrojavaju posljednje školske sate u školskim klupama. Za uspješne slijedi dugo ljeto, ali i zaslužena nagrada.

 

Nema većeg veselja od kraja školske godine, zar ne? Svi se sjećamo tih dana, a upravo ovih dana djeca manje i veće dobi završavaju svoje obrazovanje. Trebalo je mjesecima i mjesecima sjediti i učiti, nije to lako jer znamo da je naš školski program jedan od najboljih, najtežih i najsadržajnijih u svijetu. Zbog toga bi svakog (uspješnog) školarca trebalo nagraditi s nekom nagradom – putovanjem na more s prijateljima, hoverboardom ili pak tabletom. Možda će novi mobitel biti najbolja nagrada za trud i donijet će osmijeh kao kad u jednom danu dobije tri petice. Provjerili smo što se od tableta i smartphonea nudi na tržištu, ali i da cijene uređaja nisu visoke. Treba nešto novca ostati i za more 🙂

 

Veliki tableti, mala cijena

 

 

meanIT Tablet C10 i meanIT Tablet C11 u crnoj i sivoj boji dolaze s dijagonalom ekrana od čak 10,1 inča. Bit će to dovoljno za gledanje gaming turnira na YouTubeu, za igranje igara u kojima će uživati školarci do četvrtog razreda. Oba modela tableta imaju utor za dvije SIM kartice pa zabava neće prestati izlaskom iz zone wireless signala. Memorija od 8 GB proširiva je microSD karticama koje se mogu nabaviti za samo nekoliko desetaka kuna. Oba modela tableta imaju i po dvije kamere, a veliki plus je čak dva metra dugački kabel za punjenje baterije od 5000 mAh.

Tražite li tablet manje veličine ekrana od 7 inča koji je praktičniji za nošenje, pronašli smo meanIT Tablet C80 i meanIT Tablet C81 u crnoj i sivoj boji. Odlikuju ih slične karakteristike kao i dva veća modela od 10,1 inča. Oba tableta dolaze s kabelom za punjenje od dva metra. Jeste li isprobali puniti uređaj s tako dugim kabelom?

 

MeanIT Tablet C80 i MeanIT Tablet C81

 

Djeci iz nižih razreda svakako će se svidjeti jedan poseban tablet na hrvatskom tržištu kojeg ne nude drugi proizvođači. To je pravi dječji tablet meanIT K7 Kids dizajniran posebno za manju djecu. Šapica na stražnjoj strani daje pravi dječji „touch“ uz silikonski rub kućišta koji je ugodan za korištenje. Ergonomski je prilagođen dječjim rukama, a razigrani dizajn izmamit će osmijeh na lice vašem školarcu. K7 Kids može biti vaš po nevjerojatno povoljnoj cijeni, bez opterećenja kućnog budžeta. Toliko je povoljan da ćete moći odmah kupiti dva komada.

 

meanIT Tablet K7 Kids privući će i malu djecu

 

Pokloni za srednjoškolce

 

Uspjeh je najbolje nagraditi duplo! S pametnim telefonom koji nudi dvije kamere na stražnjoj strani. Danas jedna kamera nije dovoljna jer se uz dvije kamere mogu dobiti razni bokeh efekti sa zamućivanjem pozadine dok snimamo nečiji portret. Smartfoni meanIT C4 i meanIT C41 dostupni u klasičnoj crnoj i pomodnoj zlatnoj boji na stražnjoj strani kvalitetnog kućišta imaju dvostruku kameru od 8 + 2 megapiksela s autofokusom koji će omogućiti kvalitetnije snimke. Dijagonala ekrana u IPS tehnologiji je 5 inča.

 

meanIT Smartphone C4 i meanIT Smartphone C41

 

Nismo odabrali meanIT smartphone samo zbog dvostruke kamere koju nude i mnogi drugi proizvođači mobitela nego je razlog i snažna baterija od čak 4000 mAh koja će omogućiti višednevno korištenje bez potrebe za punjenjem. Dugi su dani pred nama i djeca sigurno neće imati vremena za punjenje baterije. Kako bi pametni Android telefoni biti zaštićeni, potrebno je kupiti zaštitnu masku. Treći razlog zašto preporučujemo kupnju meanIT Smartphonea C4 i C41 nalazi se u samom pakiranju – oba modela dolaze s poklon zaštitnom maskom.

 

meanIT Smartphone C4 s gratis poklon maskicom

Pin It on Pinterest

Share This