Select Page

Početak nove školske godine mnogim je školarcima stresan. Olakšajte im dolazak u školske klupe.

 

Nakon dugog toplog ljeta učenicima nije lako uzeti knjigu u ruke, oni bi radije i dalje koristili pametni telefon ili tablet. Vjerojatno ste svojim školarcima već obećali nagradu za uspjeh na polugodištu ili na kraju školske godine, ali to tada je dalek put. Kako biste ih motivirali na usvajanje novih znanja i vještina, na tom putu će im ipak trebati i razne elektroničke igračke.

 

 

Pretilost kod mlade generacije postaje sve veći problem jer se zbog nekretanja, naročito tijekom ljetnih praznika skupljaju naslage koje je potrebno otopiti. Naime, u Hrvatskoj je čak 62 posto stanovništva starijeg od 15 godina neaktivno što se tiče sportskih aktivnosti. Kako biste motivirali svoje školarce da se što više kreću, nabavite im najnoviji pametni sat / pametnu narukvicu na hrvatskom tržištu meanIT Smart Watch M6. Natječite se s njima i zadajte im dnevne zadatke kroz skupljanje određenog broja koraka koje moraju napraviti nošenjem pametne narukvice. Djevojčice i djevojke mogu putem M6 pratiti koliko su kalorija tijekom dana potrošile.

 

meanIT Smart Watch M6 ima senzor otkucaja srca te brojač koraka i kalorija

 

Želite li ih nadgledati, ukoliko koriste pametnu narukvicu meanIT M6 tijekom spavanja onda ćete svako jutro znati koliko su dugo i kako su spavali. Znat ćete do koliko su sati „buljili“ u ekran mobitela. Primijetite li da su nenaspavani, imat ćete pravi dokaz za to jer M6 prati broj sati spavanja, a u mobilnoj aplikaciji uparenoj s narukvicom može se provjeriti kvaliteta sna – jesu ili imali lakši ili dublji san.

 

meanIT F19 je dual SIM mobitel s kamerom, LED svjetiljkom i FM radijom

 

Sva današnja djeca imaju mobitel, bio to klasični mobitel s tipkama meanIT F19 ili s touch ekranom poput meanIT Smartphone C1. S obzirom na povoljnu cijenu smartphonea C1, to je najsigurnije rješenje ukoliko se dogodi da se ekran razbije ili pak dijete izgubi mobitel. Takav mobitel neće biti niti preveliki mamac za krađu, vi ćete mirno spavati jer na mobitel niste potrošili previše novca, a Android pametni telefoni iz meanIT-a nude čak i više nego ostali uređaji na tržištu:
– dvostruku stražnju kameru (meanIT Smartphone C4)
– iznadprosječnu bateriju od 4000 mAh (meanIT Smartphone C41)
– zaštitnu masku u pakiranju (meanIT Smartphone C22)

 

meanIT Smartphone C41, C22 i C4 nude mnoge benefite

 

Kako biste bili sigurni da će vam vaša djeca uvijek biti uvijek dostupna, a znamo da su im oči non-stop usmjerene na ekran mobitela, pobrinite se da imaju rezervno napajanje. Power bank je idealno rješenje pa u školsku torbu obavezno, uz sok i sendvič, stavite i jedan prijenosni punjač poput modela meanIT Power bank od 5200 mAh. Bit će im to dovoljno i za dva puta napuniti bateriju prosječnog kapaciteta.

 

meanIT prijenosni punjač kapaciteta 5200mAh ima Bluetooth zvučnik s dodatnim kabelima za punjenje

 

Djeca pod odmorom i na putu od kuće do škole slušaju glazbu sa slušalicama u ušima. Na taj su način izolirana od prometne situacije pa predlažemo obaveznu kupnju prethodno spomenutog meanIT power banka jer uz punjivu bateriju ovaj koristan gadget sadrži i Bluetooth zvučnik. Djeca će imati cool gadget s kojim će zajedno uz drugu djecu moći slušati glazbu, a ne dijeliti jedne slušalice i slušati glazbu samo na jedno uho.
Nakon što im poklonite ove gadgete, uvjerit ćete se da će bolje učiti, donosit će bolje ocjene iz škole, imat će bolji nadzor i više će vas slušati.

Pin It on Pinterest

Share This