Select Page

Oni su mali, ali su i moćni. Imaju dugotrajne baterije, mjere različite aktivnosti, a uvijek ćemo znati i koliko je sati

Zašto ih zovemo „pametnima“, jesu li zaista pametni? Sudeći po funkcionalnostima koje nude pametni satovi se s razlogom mogu zvati pametnima. Recimo, reći će nam kad je vrijeme za ustati sa stolice i prošetati se. Možda zaboravimo popiti čađu vode – i na to će nas podsjetiti.

Omogućuju i spajanje s pametnim telefonom te onda postaju još pametniji jer se uz mobilnu aplikaciju na telefonu mogu pratiti razne informacije i aktivnosti kroz duže vrijeme. Recimo, znat ćete unatrag godinu dana koliko ste hodali, prosječan broj otkucaja srca.

Pri tome ih nećete morati puniti svaki dan kao pametne telefone. Bit će dovoljno spojiti ih jednom ili dva puta tjedno. Naravno, neće sve baterije pametnih satova trajati danima – neke će potrajati jedan ili dva dana. Ako tražite pametni sat kojeg nećete morati puniti svaku noć te ćete otići na vikend bez punjača onda se kao odličan izbor nameće meanIT Smartwatch M9 Light.

 

 

U metalnom kućištu s karbonskim poklopcem (zink alloy), uz bateriju za dugotrajan rad, nalaze se senzori koji su zaštićeni IP67 certifikatom vodonepropusnosti kao i zaštitom od prašine. Dakle, igrate li nogomet na zemljanom terenu nema straha kao niti od znoja i kapljica vode koje bi mogle doći u kontakt sa satom.

Spajanjem sata meanIT Smartwatch M9 Light s pametnim telefonom na ekranu u boji osjetljivom na dodir ćete imati informacije o porukama i pozivima. Korisna funkcija povezivosti olakšava život i smanjuje potrebu za gledanjem u pametni telefon. Bavite li se sportom sve ćete znati dok vam je telefon u džepu ili u ruksaku na leđima.

Dok se bavite sportom meanIT smartwatch broji prijeđene korake, mjeri otkucaje srca, a ima i multisport podršku za različite sportove. Kad se baterija istroši jednostavno se sat preko magnetskog konektora punjača spoji na bilo koji USB port na računalu, laptopu ili preko adaptera za punjenje te je nakon kraćeg vremena ponovo spreman za korištenje.

 

 

Baterija će potrajati do pet dana odnosno do 15 dana na čekanju. Očekivano, trajanje baterije u idealnim uvjetima ovisi o postavkama bežične veze, osvjetljenju zaslona, senzoru pokreta, načinu korištenja i ostalim čimbenicima.

Želite li sat nakon trčanja prilagoditi za večernji izlazak jednostavno se narukvica širine 22 mm, uz sustavom za brzu izmjenu, zamijeni drugom. U meanIT su upravo stigli novi remeni u sljedećim bojama: crna, bijela, crvena i plava. U ponudi su od ranije i druge boje remena, a sve ih možete pronaći na meanit.hr.

Nisu samo remeni izmjenjivi nego se i lice sata može u bilo kojem trenutku promijeniti kako biste na ekranu dobili digitalni ili analogni prikaz brojeva odnosno kazaljke, ali i druge informacije koje se prikupljaju kroz cijeli dan. Uz sve nabrojane funkcije imat ćete sve što vam je potrebno za jedan dobar pametni sat i aktivan život.

 

Pin It on Pinterest

Share This