Select Page

14. veljače u gotovo cijelom svijetu obilježava se Valentinovo. Zbog čega tražimo svoju drugu polovicu?

 

Za priču o nastanku Valentinova treba se vratiti u daleku prošlost, u vrijeme rimskog cara Klaudija Gotskog (270. godina). Svećenik Valentin je, suprotno carevom naređenju, vjenčavao mlade parove. Naime, ovaj svećenik je, prema jednoj legendi koja Valentina povezuje s današnjim danom zaljubljenih, odlučio prešutjeti naređenje rimskog cara Klaudija Gotskog te je vojnike ženio s njihovim djevojkama.

Car je zabranu donio iz razloga što je smatrao da će se vojnici koji nemaju obitelj srčanije boriti od onih koji bi zbog svoje obitelji željeli sačuvati svoj život. I svi svećenici su se držali tog naređenja, osim Valentina koji se oglušio o carevo naređenje i potajno održavao ceremonijale vjenčanja vojnika. Kako to obično biva, svaka se tajna jednom ipak otkrije te je car Valentina smaknuo, nakon što je saznao što se događalo iza njegovih leđa. Narod je nedugo potom Valentina proglasio svecem.

 

 

Zašto tražimo svoju drugu polovicu? Prema legendi, postojalo je savršeno biće kojem su bogovi zavidjeli, zbog njegovog savršenstva. I zato su ga podijelili u dva dijela. Od tada svatko od nas traži svoju drugu polovicu, kako bi bio savršen te kao jedna cjelina.

Za predstojeće Valentinovo predlažemo pronalazak idealnog gadgeta s kojim ćete upotpuniti to svoje savršenstvo s dragom osobom. Mogli bi to biti pametni sat, inovativne stereo slušalice, tablet ili pametni telefon.

meanIT Smart watch MX Sport detaljno prati podatke kroz više sportova: trčanje, nogomet, košarka, plivanje, penjanje, biciklizam, stolni tenis, badminton. Ovaj vodonepropusni sat s IP68 certifikatom omogućuje mjerenje otkucaja srca, krvnog tlaka, dugotrajnu bateriju. Na okruglom dodirnom 1,22-inčnom ekranu možete pratiti obavijesti o pozivima i porukama, uz pedometar znati koliko ste koraka napravili, nudi prikaz prognoze te praćenje sna.

 

Različiti početni ekrani sata karakteriziraju model meanIT MX Sport Smart watch

 

TWS bežične slušalice su najnoviji hit. meanIT stereo slušalice TWS B20 dolaze u postolju za nošenje i punjenje (omogućeno je 5 punjenja slušalica), nude kvalitetan stereo zvuk te slušanje glazbe do 5 sati bez punjenja.

 

 

IPS ekran dijagonale 10,1 inča, četverojezgreni procesor, 3G dual SIM funkcionalnost, 1 GB RAM / 8 GB memorije (proširive do 32 GB) karakteriziraju meanIT Tablet X10 s baterijom kapaciteta od 4500 mAh. Ono što će oduševiti vašu drugu polovicu jeste priloženi kabel za punjenje dužine od čak dva metra. Naravno, ima i prednju i stražnju kameru, GPS, Bluetooth…

 

MeanIT Tablet X10

 

4G dual SIM Android pametni telefon s ekranom uz vrlo mali rub i metalno kvalitetno kućište odlike su modela meanIT Smartphone X6 koji dolazi u zlatnoj i crnoj boji aluminijskog kućišta. Uz stražnju dvostruku Sony kameru (13 + 2 megapiksela) ima i prednju u donjem dijelu, ispod ekrana od 5,99 inča, a prednja kamera omogućuje otključavanje telefona prepoznavanjem lica dok se na stražnjoj strani nalazi senzor otiska prsta. Ugrađena baterija od 3200 mAh podržava brzo punjenje. Poklon u kutiji: silkonska zaštita, kaljeno staklo i visokokvalitetne slušalice.

 

meanIT Smartphone X6 u crnoj i zlatnoj boji s dvostrukom Sony stražnjom kamerom ima ekran od 5,99” uz vrlo mali rub i omjer 18:9. Uz senzor otiska prsta nudi i otključavanje prepoznavanjem lica. U pakiranju ćete dobiti silikonsku zaštitu, kaljeno staklo i visokokvalitetne slušalice

Pin It on Pinterest

Share This