Select Page

Uz sve funkcionalnosti koje inače nude pametni satovi, Lady model sata namijenjen ženama nudi jednu funkcionalnost kakvu ne nude druge pametni satovi

 

Svaki pametni sat pokazuje točno vrijeme, većina ih nudi mjerenje broja otkucaja srca, svi će mjeriti broj prijeđenih koraka, potrošene kalorije, prijeđenu udaljenost… Mnogi modeli prate različite sportske aktivnosti (nogomet, košarka, penjanje, trčanje), a neki modeli poput meanIT SmartWatch M20 Termo imaju i mjerenje temperature tijela.

Na svim pametnim satovima može se promijeniti izgled početnog sata koji pokazuje točno vrijeme. Možete birati između dizajna ponuđenog unutar postavki samog sata ili pak putem spojene mobilne aplikacije. Dakle, sve su to već gotova rješenja. Ali, što ako na početni ekran sata želite postaviti fotografiju svojeg djeteta, svojeg automobila ili pak svoju selfie fotografiju? Odgovorit ćete, ako ste isprobali sve modele na tržištu, da to nije moguće.

Na hrvatskom se tržištu upravo pojavio model koji to omogućuje – meanIT Smartwatch M30 Lady. U mobilnoj aplikaciji F Fit instaliranoj na Android ili iOS pametni telefon odaberete promjenu izgleda sata (face), a zatim odaberete snimanje s kamerom pametnog telefona. Kadrirate kadar nakon snimanja te obavite sinkronizaciju sa satom. Nekoliko trenutaka kasnije fotografija je na ekranu vašeg predivnog novog sata.

 

 

Nije to jedina mogućnost zbog koje ćete obožavati meanIT pametni sat M30 Lady. Navečer, prilikom skidanja šminke s lica ne morate brinuti o satu jer IP67 vodootpornost na prskanje vodom jamči da se satu ništa neće dogoditi. Možete ga i oprati, pa čak i tuširati se sa satom na ruci. Sve to prati brzi procesor uz koji je korištenje sata izuzetno ugodno.

Okrugli ekran omogućuje podešavanje vremena osvjetljenja (do 15 sekundi), reagira automatski na pokret ruke te na direktnom suncu omogućuje nevjerojatnu vidljivost svakog detalja. Da, sat nudi odličnu rezoluciju.

Pri dolaznom pozivu na ekranu sata će pisati tko vas zove, na ekran sata ćete dobiti i sve poruke koje vam pristižu na vaš pametni telefon. Možda se pitate zašto biste koristili sat kad sve to možete komfornije obaviti na samom telefonu. Postoje situacije u kojima nije pristojno gledati u ekran mobitela, ali na sat na ruci to možete diskretno obaviti, bez da se šef ili poslovni partner na sastanku naljuti zbog toga.

Dok se šetate ne morate tražiti mobitel u džepu; dok ležite kod kuće ne morate tražiti mobitel jer vam je sat na ruci. Navečer kada legnete sat će pratiti i kako spavate te će vas ujutro informirati kako ste spavali i kakav ste san imali. Tijekom dana možete pratiti i svoj krvni tlak (pulsna oksimetrija) te broj otkucaja srca.

 

 

Multisport prati sportske aktivnosti za čak 9 različitih sportova: trčanje, penjanje, hodanje, nogomet, košarka, stolni tenis, badminton i plivanje.

Pametni sat meanIT po svojem je izgledu namijenjen ženama, a i sam naziv M30 Lady to sugerira. Nježna Rose Gold boja kućišta sata i promjenjive narukvice bit će mamac za poglede na (ženskoj) zabavi, na sastanku, na večeri kod prijateljice, a na ekran sata možete postaviti i fotografiju svojih novih cipela. Naravno, sve to prati i prihvatljiva, povoljna cijena po kojoj se pametni sat meanIT M30 Lady može kupiti u web shopu meanit.hr

 

Pin It on Pinterest

Share This