Select Page

Jedan od najbitnijih i najkorisnijih dodataka za pametne telefone je power bank. U kombinaciji s meanIT Smartphone C41 dostupnim u predivnoj zlatnoj boji imat ćete električne energije dovoljne za najmanje četiri dana.

Power bank ili prijenosni punjač neizostavan je dio prtljage svakog modernog putnika. Sve više poslovnih ljudi ima ih u ladici u uredu, za svaki slučaj. Niti klinci više ne idu u park na druženje bez power banka jer ne žele na ekranu vidjeti poruku “baterija je prazna”.

Power bankovi su dostupni u raznim veličinama, oblicima i dizajnima, a posebnost je što možete imati i LED svjetiljku. Za odlazak u prirodu i mjesta na kojima nemate pristup električnoj utičnici odličan izbor bit će solarni prijenosni punjač sa svjetiljkom kapaciteta 5000 mAh.

meanIT solarni prijenosni punjač i svjetiljka, kapacitet 5000 mAh

Njihova vrijednost mjeri se u mAh, dakle u istoj mjernoj jedinici kao što su i baterije mobitela. Prosječni današnji mobitel ima bateriju od 2500 do 3000 mAh, nešto jači modeli dolaze s baterijama od 3000 pa do 4000 mAh dok iznad 4000 mAh baš i nema velikog broja modela.

Istovremeno, powerbank može imati kapacitet od 2000, 3000, 5000 i više mAh. Istovremeno s kapacitetom raste i veličina kućišta power banka, kao i masa te cijena. Dakle, prije kupnje power banka razmislite koliko vam treba dodatne energije nakon što se baterija vašeg telefona isprazni.

meanIT prijenosni punjač kapaciteta 3000 mAh i svjetiljka Slim

Uzmite u obzir kako nećete moći potrošiti cijeli kapacitet power banka nego 80 do maksimalno 90 posto kapaciteta. Ukoliko power bank ima kapacitet 5000 mAh, moći ćete iskoristiti 4000 do 4500 mAh. Naš je savjet da ne kupujete jeftine power bankove kakvi se prodaju po kineskih web shopovima jer se vrlo često radi o starim baterijama koje su samo zapakirane u novo kućište te već nakon desetak punjenja kapacitet pada na samo 50 posto.

meanIT prijenosni punjač kapaciteta 3000 mAh sa svjetiljkom

Provjerite izlaznu snagu i usporedite ju sa snagom vašeg kućnog punjača. Ukoliko je snaga manja, punjenje će trajati duže. Na tržištu postoje power bankovi s dva ili tri izlaza pa je moguće istovremeno puniti više uređaja. Uzmite u obzir kako ćete dijeliti ukupnu snagu power banka na više priključenih mobitela te će i punjenje trajati duže nego kad se puni samo jedan telefon.

Prilikom kupnje pametnog telefona obratite pozornost na kapacitet baterije i potražite što veći kapacitet – u prodaji je novi model meanIT Smartphone C41 koji uz povoljnu cijenu, dvije stražnje kamere i odličan dizajn u zlatnoj boji kućišta nudi bateriju kapaciteta od čak 4000 mAh. S modelom C41 možete biti sigurni da će vam baterija trajati najmanje dva dana, a ako niste od onih koji ekran uključuju svakih nekoliko minuta možete biti sigurni i u tri dana.

meanIT Smartphone C41

Kombinirate li uz Smartphone C41 još i power bank iz meanIT-a s kapacitetom također 4000 mAh možete slobodno krenuti na višednevno putovanje bez straha da će vam trebati utičnica. Ustreba li vam utičnica, meanIT power bank dolazi s integriranim adapterom tako da se power bank istovremeno može puniti bez potrebe za dodatnim punjačem, što inače zahtijevaju drugi powerbankovi. Adapter se s meanIT-ovog power banka može i odvojiti. Kako izgleda taj famozni i posebni punjač, uz meanIT Smartphone C41 možete vidjeti u našem video filmu:

Pin It on Pinterest

Share This