Select Page

Pametni telefoni više nisu pouzdani kao budilice jer postoji mogućnost da ćete prespavati. Uz meanIT B4 uvijek ćete se probuditi i uživati u cijelom danu

Pametni telefon je uvijek uz nas. I dok idemo u krevet, ustajemo uz njega, sve obavljamo s telefonom u rukama ili džepu. Ipak, može se dogoditi da nas iznevjeri (alarm). Ukoliko s vremena na vrijeme ne promijenite melodiju ili zvuk uz koji se ujutro ustajete, a noć prije ste kasno legli u krevet možda vam se dogodi i da prespavate.

A što kažete da vas ujutro budi ugodni glas voditeljice jutarnjem radijskog programa? Uz sve one alarm-melodije koje nas izluđuju još je ugodnije ustati se uz ljudski glas. Upravo sve to omogućuje potpuno novi meanIT radio alarm sat i Bluetooth zvučnik B4.

 

 

U kvalitetnom izrađenom kućištu s drvenim finišem nalazi se jako puno modernih tehnologija. To je miks staroga i novoga – ima antenu koja se izvlači kako biste na vikendici u šumi bolje ulovili signal. Ima i veliki ekran od 4 centimetra na kojem se brojčano i slovno prikazuju razne informacije. Dakle, možete podesiti alarm za jutarnje ili večernje buđenje, ovisno što vam je potrebno. Možda volite popodnevni „spavanac“.

Uz funkciju prikaza točnog sata i budilice najnoviji uređaj iz meanIT-a B4 može se preko Bluetootha spojiti na pametni telefon te postati vrlo glasan zvučnik i razglas za party. Pokrenete glazbu s telefona i uživate u ugodnom društvu. Nazove li vas netko možete se javiti na dolazni poziv direktno preko ovog FM radija. I prekinuti poziv. B4 ima i vlastiti mikrofon tako da vam telefon može biti udaljen do 10 metara, koliki je otprilike doseg Bluetooth spajanja.

meanIT B4 je sposoban za još štošta. Na stražnjoj se strani nalaze razni utori – u uređaj je ugrađena punjiva litij-jonska baterija od 2000 mAh tako da je ovo prijenosni zvučnik, a može se spojiti i koristiti s kabelom kao klasični radio. Kabel ćete dobiti u pakiranju.

 

 

Imate li glazbu na USB sticku, čim ga spojite na stražnju stranu glazba se automatski pokreće. Ugrađen je i microSD utor za memorijske kartice, ukoliko koristite takav manji format. Ima na sebi i 3,5 mm izlaz za slušalice tako da u miru možete slušati radio ako ne želite drugima smetati. Izbor opcija i mogućnosti je zaista velik.

Niti zbog svojeg dizajna neće proći nezamijećeno, a osvojit će vas i kvalitetom zvuka – bez obzira slušali laganu i tihu pozadinsku glazbu na poslu, dok radite, ili pak u garaži želite osjetiti vibracije, uz snažan bas subwoofer. Snaga zvučnog sustava je 5 W.

 

Pin It on Pinterest

Share This