Select Page

S početkom nove godine mnogi donose različite odluke i ciljeve. Stručnjaci smatraju kako ne treba donositi prevelike nego manje odluke, a ovo je 8 najčešćih novogodišnjih odluka

 

Jedna od najpopularnijih i najčešćih novogodišnjih odluka je bolje upravljanje financijama i troškovima, pokazuju istraživanja u kojima je za ovu odluku svoj glas dalo čak 51 posto ispitanika. Tek se na drugom mjestu nalazi odluka o kvalitetnijoj i zdravijoj prehrani.

50 posto ljudi u novoj godini želi biti aktivnijim kako bi poboljšali svoju kondiciju i zdravlje. Na tu se odluku veže i želja o gubitku kilograma, koja je s 42 posto zauzela četvrto mjesto na listi novogodišnjih odluka. Slijedi želja za poboljšanjem mentalnog zdravlja.

 

 

S obzirom na ubrzani ritam života i nedostatak vremena zbog previše posla kojeg obavljamo, iako smo okruženi nikad boljim uvjetima za rad, trećina ispitanika u novoj godini želi poboljšati odnose s prijateljima i rodbinom.

Učenje novih znanja nalazi se tek na sedmom mjestu, uz postotak od 22 posto, a isti postotak na listi želja zaokružili su oni koji planiraju biti više ekološki orijentirani.

Ukoliko bismo svih 8 novogodišnjih odluka povezali sa svijetom tehnologija, to bi izgledalo ovako:

Kupujete li novi pametni telefon, tada ćete dobro razmisliti o njegovoj cijeni. Pitanje je treba li vam mobitel od 1000 ili više eura, a isto tako je pitanje treba li vaš osnovnoškolac skupi mobitel. Mnogi ne razmišljaju o posljedicama koje obično dođu kasnije na naplatu – razbije li se ekran, trošak popravka ide i do nekoliko tisuća kuna. S obzirom da je većina novih mobitela izrađena od stakla, na udaru je i stražnji dio kućišta.

 

meanIT Smartphone X6 spada među pametne telefone na hrvatskom tržištu koji uključuju najviše gratis, ali vrijedne opreme: kvalitetne slušalice, kaljeno staklo i zaštitnu silikonsku masku

 

Odlična alternativa prvoj želji je meanIT Smartphone X6 koji dolazi u kvalitetnom aluminijskom kućištu; čvršće je nego staklo, izgleda elegantno, i bolje leži u ruci. Pri kupnji ćete uz ovaj povoljan cijenom smartphone dobiti i tri poklona: silikonsku zaštitu, kaljeno staklo i visokokvalitetne slušalice.

S drugom odlukom, kvalitetnijom prehranom, možemo povezati razne mobilne aplikacije koje prate unos kalorija, bavljenje sportom…

 

meanIT SmartWatch M8 je prava pametna narukvica

 

Za bolju fizičku aktivnost i gubitak suvišnih kilograma pobrinut će se pametne narukvice i pametni satovi. Smartwatch M8 je pametna narukvica s dodirnim TFT ekranom putem kojeg možete pratiti koliko ste koraka napravili, koliku ste udaljenost prešli, alarmira predugo sjedenje, a uz monitor otkucaja znat ćete i kako vam srce radi.

Za mentalno zdravlje izuzetno je bitan san. Spavate li dobro, budite li se po noći, imate li dubok ili lagan san? Sve to možete otkriti uz meanIT Smartwatch M7, pametni sat koji tijekom spavanja prati vaš san. Nakon što se probudite, putem aplikacije na uparenom pametnom telefonu, vidjet ćete kako ste spavali te moći napraviti analizu. Možda da u krevet idete malo ranije? Isprobajte.

 

meanIT Smartwatch M7 omogućuje mnoge fitness funkcionalnosti

 

Želite li poboljšati odnose s prijateljima i rodbinom, tada je najbolje da im što prije pošaljete poruku za susret, a uz razne emotikone sigurno ćete ih i nasmijati. Zašto ih ne biste iznenadili prigodnim poklonom poput pametne narukvice meanIT Smartwatch M8?

Za učenje novih znanja dobro će vam doći novi tablet s velikim ekranom kako biste mogli pratiti razne webinare (seminare preko weba). Pronašli smo meanIT Tablet X10 s kvalitetnim IPS ekranom od 10,1 inča, utorom za dvije SIM kartice kako ne biste bili ovisni o wireless signalu. Sigurno će vam dobro doći i priloženi kabel za punjenje dužine od čak dva metra, a baterija kapaciteta 4500 mAh omogućit će višesatno učenje.

 

MeanIT Tablet X10 uz dva SIM utora ima i microSD utor za proširenje interne memorije

 

Kako biste u novoj godini bili više ekološki osviješteni, krenite sa štednjom električne energije. Nakon punjenja, punjač izvucite iz utičnice, a stare punjače i baterije nemojte bacati u kantu za smeće nego ih ekološki odložite – u mnogim trgovačkim centrima i trgovinama postoje spremnici za elektronski otpad.

Pin It on Pinterest

Share This